Autamme asiakkaitamme menestymään – tunnistamaan strategian kannalta kriittiset menestystekijät ja mittaamaan niiden toteutumista, ja autamme asiakkaitamme näin seuraamaan strategisten tavoitteiden toteutumista, sekä reagoimaan poikkeamiin riittävän ajoissa.

Kehityksen kulmakiviä ovat strategian ja toiminnan kannalta oikea tieto, tiedon hyödyntäminen, tiedon analysointi ja toiminnan kannalta optimaalisten päätösten tekeminen kaikilla organisaation tasoilla.

Yli 20 vuoden aikana arcplan on saavuttanut merkittävän aseman markkinoilla. Menestyksemme kulmakiviä ovat jatkuva innovatiivinen sovelluskehitys sekä asiakkaittemme kuuntelu ja tarpeiden ymmärtäminen. Asiakkaita meillä on jo yli 3 200 yli 30 maassa.

Uusien asiakkaiden lisäksi haemme kumppaneita menestymään ja rakentamaan uusia menestystarinoita kanssamme.

Jos haluat kuulua arcplanin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon tai jos olet kiinnostunut kumppanuudesta, ota meihin yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme.

Me arcplan Nordicissa vastaamme arcplan ohjelmiston ja ratkaisujen myynnistä, tuesta ja koulutuksesta Pohjoismaissa.

arcplan on yksi ohjelmistoalusta, jolla tuotamme niin tietoa lukevan ja esittävän analytiikan kuin tietoa tuottavat suunnittelun ratkaisut kuten esimerkiksi ennusteet ja budjetoinnin.

Useista muista Business Intelligence (BI) ja suunnittelun (CPM) ohjelmistoista poiketen arcplan toteuttaa nämä toiminnallisuudet yhdessä samassa ohjelmassa ja käyttäjän sovelluksessa yhdistäen monipuolisesti tiedon lähteet ja kohteet. Käyttäjän sovellukset voivat olla käytännössä melkein mitä tahansa, koska arcplan osaa sekä lukea että kirjoittaa, ja toteuttaa ajatuksen siinä välillä fiksusti. Useimmiten arcplanilla toteutetaan kuitenkin BI ja CPM ratkaisuja yritystason raportoinnin, analytiikan ja suunnittelun mahdollisuudet yhdistävänä. arcplanilla on erityisen luonnikasta toteuttaa itsenäisiä suunnitteluratkaisuja yhdistäen suunnitteluun esimerkiksi analyysit toteutumista ja tulevat skenaariot.

Tämän lisäksi arcplanilla toteutettavat ratkaisut kytketään usein esimerkiksi jo käytössä oleviin suunnittelun sovelluksiin yhtenäistämään ja integroimaan suunnittelun ja analyysit sekä raportointitarpeet. Osoituksena tästä arcplan on maailmalla eniten käytetty kolmannen osapuolen ohjelmisto IBM Cognos TM1:n, SAP BW:n ja Oracle Essbase:n yhteydessä (BARC tutkimus 2013) nimenomaan suunnitteluratkaisuna tietoja myös päivittäen, ei vain raportointiratkaisuna.

Hyvä asiakkaamme ja kumppanimme – Me tuomme arcplan Nordicina kaiken tarvittavan ohjelmisto- ja ratkaisuosaamisen ulottuvillenne, ja konsultoimme ratkaisun hyödyksenne.

- Edut – Hyödyt -

Seuraavat edut ja hyödyt perustuvat laajaan käyttäjäpalautteeseen: BARC tutkimuslaitoksen laaja käyttäjäkokemusraportti, jossa verrataan eri tuotteita

Yksi tuote, jolla tuotetaan tarvittavasti sekä raportointi, tiedon analytiikka, että suunnittelun ratkaisut (esimerkkinä budjetointi, taloussuunnittelu)

  • Etu: Suunnittelijalla opeteltavana vain yksi työkalu, samoin käyttäjillä yksi yhdenmukainen käyttäjäkokemuksen yhtenäistävä liittymä kaikkeen yrityksen tietoon – myös tietojen yhdistelmiin – ja erityisesti samassa myös suunnittelun ratkaisut.
  • Hyöty: Investoinnin koko pienempi – säästyy rahaa sekä lisenssit hankittaessa, että opettelun kustannussäästöt

Käyttäjäsovellusten täydellinen räätälöitävyys – joustavuus tarpeeseen

  • Etu: Käyttäjän sovellukset/käyttöliittymät voidaan suunnitella ja tuottaa ilman kompromisseja. Sopivat tarkalleen suunniteltuun käyttötapaukseen, sekä tietoa lukien ja esittäen että suunnittelutehtävät tietoa tietokantoihin tallettaen
  • Hyöty: Asiakasyritykset saavuttavat arcplanilla suunnitellut hyödyt ja suunnitellut tavoitteet paremmin kuin millään muulla tuotteella (BARC)

Laajasta käytettävyydestä huolimatta erittäin helppo hallinta

  • Etu: arcplanilla toteutetut käyttäjien sovellukset/ratkaisut on helppo ottaa tarvittaessa laajasti käyttöön isollakin käyttäjämäärällä. Käyttäjähallinta ja sovellushallinta on tehty helpoksi, yksinkertaisin selkein valinnoin, ja myös käyttäjien sovellukset ovat tarkasti käyttötarkoitukseen/käyttötapaukseen sovitettuna helppokäyttöisiä vain pienellä perehdytyksellä tai ohjeella ilman laajaa työkalun koulutustarvetta.
  • Hyöty: Tutkimuksenkin mukaan (BARC) arcplan säästää taas rahaa – Kustannus laskien ohjelmistolisenssien hankinnan ja käytön aikaisen hallinnointihenkilöstön tarpeen on arcplanilla vertailussa olleista kaikkein edullisin

Monipuoliset ominaisuudet, maailmanlaajuisesti laaja osaava kumppaniverkosto ja tunnustetusti hyvä oma tukipalvelu

  • Etu: Asiakkaat löytävät sekä teknisen että sovellusalueasiantuntijan tarvittaessa. – Asiakkaat myös käyttävät arcplania tutkitusti pitkään, koska ohjelmistolla voidaan toteuttaa tarpeet monipuolisesti sitä mukaa kun uusia tarpeita tulee esille.
  • Hyöty: Asiakastyytyväisyys – arcplan voittaa asiakastyytyväisyysmittauksessa kilpailijansa reilusti (BARC)

Käyttäjän käyttöliittymät mille päätelaitteelle tahansa yhdellä suunnittelulla ja toteutuksella

  • Etu: arcplanilla voidaan toteuttaa yhdellä suunnittelulla, yhdellä työkalulla ja yhdellä ja samalla käyttäjän sovelluksella – erilaisiin ja erikokoisiin päätelaitteisiin mukautuvat käyttäjäsovellukset (tästä puhutaan myös termillä responsive design).
  • Hyöty: Raha – sovellusten suunnittelussa useille päätelaitteille, rakentamisessa ja jakelussa syntyy tutkitusti isoja säästöjä, jopa 70 % työkustannussäästöt

With arcplan- it simply works